• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна за півроку експортувала сиру на понад 14 млн доларів
    Опубликовано: 2017-07-09 11:11:22

    За підсумками 6 місяців 2017 року Україна експортувала сиру на 14,3 млн дол. Про це повідомляє Державна фіскальна служба України.

    Так, протягом звітного періоду Україні експортувала до Казахстану сиру на 7,1 млн дол., до Республіки Молдови — на 3,4 млн дол., до Єгипту — на 1,3 млн дол., до інших країн — на 2,4 млн дол.
    У той же час за звітний період Україна імпортувала сиру на 19,1 млн дол.
    Нагадаємо, за словами експертів, українські виробники постачаються на експорт продукцію кращої якості, аніж продають на внутрішньому ринку.
    Це зумовлено відсутністю контролю за якістю продуктів харчування в Україні та бідністю населення.
    Також нагадаємо, за словами нардепа С.Тригубенка, фактично у кожному регіоні України фіксують збільшення кількості харчових отруєнь.
    “Деякі області фіксують збільшення отруєнь в половину, а деякі і в два рази. Лише за офіційними даними Києва, в столиці захворюваність дітей на гострі кишкові інфекції збільшилася в 2,2 рази”, — додав він.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.