• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експерт розповів, як Україні впоратися з енергетичною кризою
    Опубликовано: 2017-05-05 16:37:53

    Біомаси у питанні альтернативних джерел енергетики в Україні потрібно ставити на перше місце.
    Про це розповів експерт з питань енергетики та член групи радників з підтримки реформ Карел Хірман.

    “Я вважаю, що для України найбільш оптимальний варінт – це використання біомаси. Але, це не означає, що сонячна чи вітрова енергетика має бути на одвірках. У нас колосальний потенціал невикористанної біомаси і коли ми говоримо про Європейську альтернативную енергетику, то біомаса займає далеко не останні місця. Це ілюзії, що в них на перших місцях сонячна чи вітрова енергетика ” – зазначає Хірман.

    “У нас в Словаччині біомаса в пріорітеті, зокрема в центральних системах опалення. Це біологічно і економічно доцільно. Відбувається когенерація: вироблення тепла для центральних систем опалення, будівель і вироблення електроенергії. Це доступно, і без додаткових витрат на споживача ” – додав Хірман.

    Він також вважає, що Україна повільно, але рухається у напрямку впровадження поновлюваних джерел енергії.

    Проте за його словами пройде чимало часу перш ніж Україна зможе зробити глобальні реформи у сфері видобутку електроенергії з поновлюваних джерел.

    grushevskogo5.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.