• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Вінницяобленерго» закупило паперу на 1,6 млн. гривень. В підприємстві кажуть, що це не багато
    Опубликовано: 2017-03-01 21:03:57

    28 лютого Публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго» уклало договір з ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА РАДА» на закупівлю паперу. Загальна сума угоди – 1,640 млн. гривень.

    Звіт про укладений договір опубліковано на сайті Prozorro.

    Відповідно до тендерної документації, 17550 пачок паперу на суму 1640180,46 гривень.

    Договором передбачено, що ціна за папір прив’язана до курсу долара, та вказана формула, за якою Покупець («Вінницяобленерго») буде розраховуватись, якщо зміна міжбанківського курсу продажу буде вищою рівня 5%.

    Редакція Вінниця.info звернулась до ПАТ «Вінницяобленерго» за коментарем з приводу даної закупівлі.

    «Папір закуповуємо раз на рік.

    Цього року тендер пройшов на 1,640 млн. гривень. В інших обленерго набагато більше, і 3 млн. гривень, наприклад в «Рівнеобленерго», 2,700 млн. – «Кіровоградобленерго». Папір використовується скрізь. Кожного місяця, «Вінницяобленерго» друкує рахунки, друкує велику кількість договорів. В нас є й інша технічна документація, яка повинна бути в друкованому вигляді. Тобто це не велика сума – 1,640 млн гривень. Ми заощаджували на папері», - прокоментувала керівник прес-служби ПАТ «Вінницяобленерго» Тетяна Павліченко.

    vinnitsa.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.