• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Полтавський ГЗК виробив більше половини українських окатишів - Укрпромзовнішекспертиза
    Опубликовано: 2017-02-18 12:02:32

    Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, що входить у групу Ferrexpo, за результатами 12 місяців 2016 року виробив понад 11,2 млн. тонн залізорудних окатишів, що становить більше половини обсягів цієї продукції, виробленої в Україні.

    Такі дані оприлюднило у своїх звітах ДП «Укрпромзовнішекспертиза».

    За цей же період за даними «Укрпромзовнішекспертизи» виробництво Північного ГЗК склало 8,8 млн. тонн, Центрального ГЗК - 2,3 млн. тонн окатишів, що сукупно менше половини обсягу виробництва даної продукції в Україні. Залізорудні окатиші в Україні виробляють 3 підприємства: Полтавський ГЗК, Північний ГЗК, Центральний ГЗК.

    У 2016 році полтавський ГЗК збільшив виробництво окатишів із вмістом заліза понад 65% порівняно з аналогічним періодом 2015 року на 4,4%. Таких результатів вдалося досягти завдяки успішному застосуванню методу флотаційного доведення магнетитового концентрату і використання передового обладнання провідних світових виробників.

    Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатишів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи – Полтавський і Єристівський ГЗК.

    Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

    biz.nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.