• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Інвестори хочуть збудувати новий завод на Сумщині
    Опубликовано: 2017-02-07 15:00:56

    Білоруські інвестори хочуть створити в Конотопі завод по ремонту електротранспорту. Ця новина прозвучала вчора, 6 лютого, під час прес-конференції в міській раді. Білоруський холдинг “Білкоммунмаш” заявив про свої плани створити на території України підприємство з модернізації та ремонту трамваїв і тролейбусів, яке здійснюватиме обслуговування рухомого складу українського електротранспорту.
    Заступник Конотопського міського голови Ігор Степанченко повідомив, що білоруська компанія збирається розмістити виробництво на підприємстві «Конотопське трамвайно-тролейбусне управління». Це дозволить місту створити додаткові робочі місця, оновити трамвайний парк та розвивати електротранспортну мережу.
    Як заявив народний депутат Верховної Ради Ігор Молоток, це вже друга робоча зустріч із представниками заводу. Сьогодні вони відкриті до співпраці, і готові повідомити про це широкому загалу.
    Довідково: “Білкоммунмаш” – провідне промислове підприємство Республіки Білорусь в області виробництва і капітального ремонту рухомого складу міського електричного транспорту. Холдинг постачає техніку до багатьох країн світу, серед яких – не лише держави пострадянського простору та Європи, а також Азії та Південної Америки.

    debaty.sumy.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.