• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільший світовий трейдер прогнозує посилення дефіциту цукру
    Опубликовано: 2016-09-30 21:00:00

    Один з найбільших трейдерів на ринку цукру Sucden&Denrees прогнозує збільшення світового дефіциту цукру в сезоні 2016/17 МР, який почнеться 1 жовтня в більшості країн, через несприятливі умови вирощування цукрової тростини в Бразилії та Індії. Про це повідомляє «Bloomberg».

    За прогнозами Sucden, світовий дефіцит цукру в новому сезоні складе 4 млн т, в порівнянні з липневою оцінкою в 3 млн. т. Виробництво цукру в Індії скоротиться приблизно на 2 млн т — до 23,2 млн т, створивши внутрішній дефіцит в розмірі 2,7 млн т, що підштовхне країну до імпорту цукру. У той час як південно-центральна частина Бразилії може виробити рекордні 35,4 млн т цукру.

    За даними трейдера, деякі прогнози вказують на те, що дощовий жовтень може знизити вміст сахарози в тростині, що вплине на збір врожаю та зменшить кількість цукрової тростини, доступної для переробки і, можливо, затримає початок збору врожаю наступного року. Сувора погода північно-східних районів країни також має негативний вплив на врожайність тростини.

    Sucden прогнозує нижчий дефіцит цукру, ніж деякі інші аналітики, в тому числі Datagro, Kinsgman та Міжнародна цукрова організація (ISO).

    В цілому, обсяг світового виробництва цукру «відійде» від свого мінімуму в сезоні 2015/16 МР, збільшившись приблизно на 6,5 млн т. Втім за даними Sucden, цього буде недостатньо, щоб компенсувати попередній дефіцит цукру в розмірі 5 млн т і щорічне зростання споживання в обсязі 2,8 млн т. Згідно з прогнозом Sucden, виробництво цукру в сезоні 2016/17 МР в Тайланді залишиться незмінним — на рівні 9,7 млн ​​т, в той час як в ЄС та Китаї воно зросте. В цьому році в Нью-Йорку ф'ючерси на цукор-сирець виросли на 53% через очікування двох дефіцитних сезонів.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.