• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські виробники вина заявляють про відсутність обіцяної держпідтримки
    Опубликовано: 2016-08-22 15:00:00

    Українські виробники вина заявляють про відсутність обіцяної державою перед підписанням Угоди про асоціацію з ЄС підтримки.

    «Обіцяної перед підписанням Угоди підтримки українських підприємств ми так і не дочекалися», — сказала директор науково-виробничого підприємства (НВП) «НИВА» Світлана Саламаха.

    За її словами, з відкриттям українського ринку після прийняття Угоди про асоціацію з ЄС, українські винороби відчули ряд негативних моментів.

    «Так, через відсутність мит з'явилося багато дешевих європейських вин, які з точки зору професіоналів ринку оцінити складно і вони викликають серйозні питання щодо якості. Але український споживач часто віддає перевагу подібним недорогим винам у збиток якості. Нам же доводиться утримувати баланс — невисокі ціни при хорошій якості», — зазначила директор НВП «Нива».

    Вона підкреслила, що в принципі для держави приплив дешевого імпорту невигідний — це не сприяє зростанню ВВП.

    «Замість цього валюта "вимивається" з країни для імпортних продуктів. З усіма наслідками, що звідси випливають», — коментує Саламаха.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.