• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Сумській області відновлять цукрову промисловість
    Опубликовано: 2016-08-16 21:00:00

    На Сумщині планують відновити обсяги цукрового виробництва завдяки співпраці виробників цукру та аграріїв.

    «Відродження виробництва цукру на Сумщині можливе сьогодні завдяки співпраці виробників цукру та аграріїв. Тільки разом із вами ми відновимо роботу цукрових заводів, а це сприятиме не лише створенню робочих місць, а й суттєвому наповненню бюджету області», — зазначив голова Сумської ОДА Микола Клочко.

    В ОДА розглядали питання доцільності розширення площ посівів цукрових буряків сільськогосподарськими підприємствами Сумщини у 2017 році. Саме цей урожай і планується використати, як сировину для цукру, виготовленого на заводах області.

    Як повідомила виконуюча обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Оксана Петрова, наразі, на жаль, площі посівів цукрових буряків значно скоротилися, порівняно з минулими роками. Так, у 1990 році вони складали 120 тисяч га, у 2010 році — 14,5 тисяч га, а у 2016 — лише 1,8 тисяч га.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.