• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Органічна продукція українського виробництва завойовує європейські ринки
    Опубликовано: 2015-06-05 09:00:00

    Розвиток виробництва органічної аграрної продукції стане одним з пріоритетів Стратегії розвитку сільського господарства в Україні на 2015-2020 роки.
     
    Про це повідомив Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Ярослав Краснопольський на круглому столі, присвяченому продовольчій безпеці, в рамках «АГРО-2015», передає прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.
     
    Він підкреслив, що наразі це одна з найперспективніших галузей сільського господарства в Україні. Зокрема, органічну продукцію виготовляють вже близько 400 підприємств. Під виробництвом зайнято понад 300 тис. га.
     
    «Те, що запроваджувалось в Європі 10 років назад, тільки зараз починає розвиватися в Україні. Фермери взяли високий темп і результати за такий невеликий період часу я вважаю досягненням», — сказав Ярослав Краснопольський.
     
    Крім того, органічна продукція українського виробництва вже завойовує європейські ринки. Зокрема, вона користується попитом в Італії, Польщі та інших країнах ЄС. Зі свого боку Мінагрополітики налаштоване всебічно підтримувати розвиток органічної галузі, у тому числі на законодавчому рівні.
     
    «Ми завершуємо роботу над законопроектом про органічне виробництво. Він поки недосконалий, але це перший крок, який дозволить максимально імплементувати стандарти та вимоги Європейського Союзу», — сказав Перший заступник Міністра.

    grim.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.