• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ціни на українському ринку цукру знизилися на 11% - ДП «Держзовнішінформ»
    Опубликовано: 2015-03-16 17:42:08

    «Оптові ціни на цукор в Україні з 4 по 11 березня 2015 року знизилися до 13000 грн/т. Вартість товару за тиждень зменшилася в середньому на 11%, порівняно з 4 березня, коли ціна становила 14500 грн/т», - повідомив експерт відділу агропромислового комплексу ДП «Держзовнішінформ» Євген Томашевський.

    «За останній місяць український ринок цукру характеризувався різкими ціновими змінами. Так після стрімкого зростання вартості солодкого продукту в середині лютого (через девальвацію гривні), ціни на даний товар почали знижуватися. Основною причиною зниження вартості стало зміцнення курсу національної валюти, яке спостерігається в країні з початку березня», - прокоментував ситуацію експерт.
      Як відзначає експерт, пропозиція цукру на внутрішньому ринку більш ніж достатня для покриття споживчих потреб. Так виробництво цукру в поточному сезоні склало 2,2 млн тонн, тоді як споживання - 1,7 млн тонн.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.