• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іван Сахань: говорити про зміну пріоритетів у соціальній політиці підстав немає
    Опубликовано: 2005-10-12 17:32:00
    Міністр праці та соціальної політики України Іван Сахань серед пріоритетів Міністерства праці та соціальної політики назвав загальне підвищення рівня життя людей, зокрема зростання зарплатні працюючого населення та соціальних виплат малозахищеним верствам населення.
    „Пріоритети сформовано, і говорити про те, що вони змінилися - немає підстав, - запевнив міністр. - На перше місце ми маємо поставити питання загального підвищення рівня життя, зокрема зростання заробітної плати працюючого населення – бо так чи інакше саме працююче населення створює матеріальні блага. Але і велика кількість людей, що потребують соціального захисту, теж повинна бути в полі зору держави. Мова йде про 13 млн. пенсіонерів, про малозабезпечені сім’ї, про сім’ї з дітьми – це теж напрямок роботи, який потребує нашої постійної уваги, тому досягнутий у цьому напрямку прогрес має бути підтриманий”.
    Також серед нагальних завдань Іван Сахань визначає підвищення рівня зайнятості населення, розвиток соціального страхування, розв’язання проблем інвалідів та роботу з громадськими організаціями інвалідів. „Я міг би й далі перераховувати напрямки нашої роботи, але це буде зайвим. Головне, що будь-який з них є надзвичайно гострим, актуальним та злободенним”, - наголосив міністр.
    Прес-служба Міністерства праці та соціальної политики України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.