• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УФІФ – це низка обласних інвестиційних конференцій, які проводяться щорічно і являють собою своєрідний „інвестиційний міст” між представниками регіонального бізнесу та інвесторами
    Опубликовано: 2005-10-10 13:12:00
    Корпорація Бізнес Конгрес разом із українською Асоціацією „Укрконсалтінг” і Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України та за підтримки обласних державних адміністрацій проводять Український фінансово – інвестиційного форум (УФІФ).
     
    Форум реалізує основні положення доручення Президента України обласним адміністраціям № 1-1/180 від 29.03.2005 про розроблення програми дій щодо залучення інвестицій і проведення семінарів, конференцій та інших заходів за участю вітчизняних і іноземних інвесторів.
     
    Український фінансово-інвестиційний форум являє собою низку обласних інвестиційних конференцій.
     
    Метою проведення цих конференцій є ознайомлення бізнесу в регіонах з можливостями фінансового ринку в інвестуванні, презентація інвестиційних проектів місцевого бізнесу та сприяння розвитку регіональних програм із залучення та підтримки інвестицій.
     
    Учасниками УФІФ є представники бізнесу в регіонах та фінансові інституції.Також до участі у конференціях запрошені органи центральної та місцевої влади України.
     
    Особливістю Українського фінансово-інвестиційного форуму є можливість місцевого бізнесу зустрітися з інвесторами і безпосередньо представити свої проекти.
     
    У 2005 році вже заплановано проведення п’яти обласних конференцій у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Полтавській та Київській областях України. А у 2006 році ми плануємо проведення регіональних конференцій у всіх областях України і переведення Форуму у щорічний формат.
     
    На сьогодні вже заявлено про участь у Форумі від провідних фінансових організацій, таких як: Європейських банк реконструкції та розвитку, Міжнародна Фінансова Корпорація, Європейська Бізнес Асоціація та ін.
     
    У підтримку Форуму виступили: Корпорація Бізнес Конгрес, компанія з управління активами „Національний Резерв” – стратегічні партнери, Європейська Бізнес Асоціація – інформаційна підтримка, Міжнародна Фінансова Корпорація, компанія «Мнемософт Україна» - генеральний Інтернет-партнер, РА „Апріорі” – PR підтримка Форуму.


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.