• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Опублікована програма Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресована садівничій та переробній галузям
    Опубликовано: 2017-06-02 21:14:10

    22-23 червня 2017 року, Вінниця, Україна,Розважально-готельний комплекс «Гостевія» (С. Стрижавка, 10 км від Вінниці)
    Головний акцент — переробка та збут фруктів і ягід. Одна з ключових тем — ягодоводство в Україні та його перспективи для ринків Європи і світу. Важлива частина конференції — переговори з представниками торговельних і ресторанних мереж, зацікавлених у поставках натуральних продуктів на базі фруктів і ягід.
    Дводенна конференція включає теоретичну частину — лекції і доповіді експертів, прикладну — виставки-презентації фреш-продукції, продуктів переробки (соків, фруктових настоянок, джемів, пюре, сушки і заморожування), техніки і технологій, а також практичну частину — масштабний бізнес-тур провідними садівничими, ягідницькими, переробними підприємствами регіону та майстер-клас в горіховому саду.
    Вінниччина не випадково обрана місцем проведення конференції. Область займає перше місце в Україні по виробництву плодово-ягідної продукції. Саме тут вирощується близько 40% всіх яблук. Сьогодні тут налічується 15,5 тис. га плодово-ягідних насаджень, зокрема, 13,3 га зерняткових, 814 га кісточкових, 746 га ягідних і 450 га горіхоплідних. В регіоні потужно працюють переробні підприємства.
    Конференція буде проходити під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України. Спеціально для садівників і горіховодів виступить Віктор Костенко, начальник відділу розвитку садівництва, виноградарства та виноробства Департаменту землеробства і технічної політики в АПК Мінагрополітики, з доповіддю «Ситуація в українському садівництві. Горіхівництва як перспективний напрямок розвитку галузі». Спікер окремо зупиниться на темі горіхівництва.

    Учасники конференції — підприємства та фермерські господарства, постачальники техніки зі зберігання, заморожування, доопрацювання, переробки і пакування продукції, представники торговельних мереж, підприємств-експортерів. Флагманами заходу стануть найбільші міжнародні компанії BAYER, VORAN (Австрія) і HAYGROVE (Польща).

    Сучасне і технологічне обладнання для виробництва соків прямого віджиму представить Головний технологічний партнер конференції — австрійський холдинг VORAN® Maschinen GmbH. Про використання інноваційної технології для виробництва соків без застосування будь-яких консервантів розповість представник компанії Олександр Кафльовський.
    Актуальними для українських садівників стануть поради та досвід делегації польських експертів зі створення успішного ягідного бізнесу. Як адаптувати своє господарство до європейських вимог, правильно співпрацювати з торговими мережами і здобути прихильність споживачів, розкажуть учасникам конференції доктор Павло Кравець, доктор Мирослав Коженьовський (Bayer) і Марек Ямри (HAYGROVE):
    — ключі до захисту плодово-ягідних культур, а також до просування продукції на внутрішньому і зарубіжному ринках (проект Food Chain Partnership) надасть менеджер по овочах і фруктах компанії Bayer в Центральній і Східній Європі, міжнародний експерт, доктор Мирослав Коженьовський;
    — доктор Павло Кравець з двома доповідями в секції «Ягідництво»: «Малина на свіжому ринку і для переробки (нові сорти і агротехніка)», «Закладка плантації лохини, основні принципи виробництва»;
    — менеджер польської компанії HAYGROVE, ексклюзивного Технологічного партнера конференції, Марек Ямрі розповість, як за допомогою сучасних тунелів для вирощування малини та інших ягід досягти раннього, потужного і якісного врожаю.

    Компанія «Артес Політехніка Україна» представить протиградові і затінюють сітки, а також навіс для захисту від шкідників і плівки від дощу, як захист для багаторічних насаджень в умовах стрімко мінливого клімату. Розібратися з інноваціями в цій сфері допоможе доповідь директора компанії Івана Пухальського «Новітні системи захисту саду і ягідника: наперекір граду, дощу, шкідників».
    З презентацією «Підготовка плодово-ягідної продукції для сушіння і заморозки (від миття до нарізки), виготовлення плодово-ягідної консервації: соки, джеми, пюре, компоти» виступить Марина Савін, менеджер з продажу італійської компанії M.F.T. srl. — виробника устаткування і технологій для обробки, переробки та продовження терміну зберігання ягід і плодів.

    З тонкощами законодавчих аспектів діяльності садівницьких і переробних підприємств допоможуть розібратися представники патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери» — Генерального юридичного партнера конференції. В рамках круглого столу «Інтелектуальна власність на захист ваших інвестицій» досвідчені юристи розкриють теми:
    — реєстрації та відкриття провадження плодово-ягідних вин, наливок і дистилятів;
    — мирного врегулювання суперечок в рамках вступу правової охорони на торговельні марки;
    — використання видових позначень торгових марок для товарів і послуг 32, 33 класів Міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТП);
    — винаходів і корисних моделей на службі у садівників і виноробів;
    — теорії та практики захисту прав інтелектуальної власності.

    В ході бізнес-туру, запланованого на 23 червня, учасники конференції відвідають компанію «Дари Поділля», де виробляють соки, і компанію «Аграна Фрут», яка випускає фруктово-ягідні наповнювачі. Масштабний бізнес-тур включає відвідування провідних садівничого і ягідницького  господарств регіону — компаній «Агро-Еталон» і «Еко-Ніка». Спеціально для горіховодів запланований візит в фермерське господарство «Єфрем», де проведуть майстер-клас по догляду за горіховим садом.
    Організатори Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту» — успішний інформаційно-видавничий проект «Технології та інновації», який випускає українсько-польське видання «Ягодник», журнали «Орешник», «Садоводство и Виноградарство. Технологии и Инновации», «Напитки. Технологии и Инновации», «Пиво. Технологии и Инновации».
    На учасників конференції очікує ще багато цікавих тем, доповідей і тематичних заходів. Ознайомитися з умовами участі, зареєструватися і подивитися повну Програму можна на офіційному сайті: forum.techdrinks.info.

    Науковий патронат конференції здійснює Інститут садівництва Національної Академії аграрних наук України. Конференція буде проходити під егідою Міністерства аграрної політики України.
    Проведенню заходу сприяють Асоціація «Укрсадпром», Гільдія медоварів України, Українська горіхова асоціація.
    Підтримку конференції надає польське видавництво Oikos LTD і міжнародний журнал Jagodnik.
    Генеральний партнер конференції — компанія Bayer.
    Генеральний Юридичний партнер конференції — патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери».
    Головний Діловий партнер — виставковий концерн Messe Berlin, організатори виставки FRUIT LOGISTICA.
    Генеральний Технологічний партнер — компанія VORAN (Австрія).
    Ексклюзивний Технологічний партнер конференції — компанія HAYGROVE (Польща).
    Ексклюзивний Ягідний партнер — «Агрофірма «Весна 2011».
    Технологічні партнери: ТОВ «Артіс Політехніка Україна», розсадник ягідних рослин Кліома Сервіс™, плодорозсадник резистентних сортів ДП ​​«Голланд Плант Україна», ТОВ «Евкаліпт Р», «ФруТек», «Розетта-Агро», Timac AGRO, «Агрофірма« Весна 2011», «Українська овочева компанія»(UVC), АІК, «А-Профі », «Агрісол»,  MFT (Італія), «Спектрум», «Полив Сервіс», БТУ-Центр, «Пак-Трейд», «Полив Сервіс», «Спектрум», «Dekoplant», «ПЛАНТА ГРУП».
    Головний Інформаційний партнер — журнал «Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації».
    Генеральний Інформаційний партнер — Перший Діловий телеканал
    Головний спеціалізований медіа-партнер заходу — журнал «Ягідник» (Україна + Польща).
    Ексклюзивний медіа партнер — Інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна»
    Медіа-партнери: портали «Аgronews», «Аgroportal», «Аgravery», газета «Агробізнес Сьогодні», «Інтерфакс-Україна», «Інфоіндустрія», «Перший діловий канал», «Водочный редакторъ», «Контракти».

    fbc.net.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.