• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДП „Газ-тепло” допоможе вивести з кризи КП „Ужгородтеплокомуненерго
    Опубликовано: 2005-09-21 09:14:00
    ДП „Газ-тепло” НАК “Нафтогаз України” заявляє про готовність допомогти ужгородській владі у виведенні з критичного стану комунального підприємства-банкрута „Ужгородтеплокомуненерго”. ДП “Газ-тепло” готове у майбутньому взяти на баланс дане комунальне підприємство, вже в найближчі три місяці розробити економічну програму виведення підприємства з кризи та внести її на розгляд сесії міськради.
    КП „Ужгородтеплокомуненерго” майже 6 років перебуває у стадії банкрутства. Загальний борг компанії складає понад 40 млн. гривень, з них 70% – за газ. Напередодні опалювального сезону питання налагодження нормального функціонування підприємства стоїть особливо гостро. Тож міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов в ході зустрічі запевнив  генерального директора ДП „Газ-тепло” Дмитра Бублика у підтримці місцевої влади ініціатив Компанії з реалізації вищевказаного проекту.
    Першу угоду про співпрацю ДП “Газ-тепло” і КП „Ужгородтеплокомуненерго” було підписано у серпні цього року. Тоді ж Компанія поставила ужгородцям 1,4 млн. куб. м природного газу. Це дозволило відновити у місті гаряче водопостачання, якого не було кілька місяців. “На вересень заплановано поставити місту ще 2,2 млн. куб. м. блакитного палива”, – розповідає генеральний директор ДП “Газ-тепло” Дмитро Бублик. – “А з початком опалювального сезону об’єми поставок газу ще більше зростуть”.
    Позитивні результати співпраці двох компаній відмічає і головний адміністратор „Ужгородтеплокомуненерго” Юрій Фогель, наголошуючи на тому, що окрім поставок газу ДП „Газ-тепло” виділило підприємству 60 тисяч гривень на погашення боргу із заробітної плати.
    Прес-центр ДП „Газ-тепло”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.