• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Забудова прибережних зон м. Києва
    Опубликовано: 2005-09-12 14:04:00
    З 28 серпня по 2 вересня аспіранти МІТ (Massachusetts Institute of Technology (Массачусеттського інституту технологій), Кембридж, Массачусеттс, США на запрошення депутатів Київської міської ради А. Миргородського та Л. Парцхаладзе відвідали Київ, де ознайомилися з територіями, що були визначені як об’єкти дослідження у галузі архітектури. Над проектом спільно з аспірантами МІТ та професорами МІТ Джоном ДеМоншо (John deMonchaux), Джуліан Байнарт, Александром ДеХугом (Alexander D’Hooghe), Гі Перрі (Guy Perry) також будуть працювати студенти архітектурних спеціальностей київських ВУЗів.
    Цього разу темою завдання стануть „річкові фасади міста”, а також бачення іноземними аспірантами та українськими студентами стратегії забудови Києва. Слід зазначити, що в цього року поставлено більш складне завдання – об’єктами дослідження стануть обидва береги річки Дніпро.
    Дослідження має на меті визначення містобудівних та природоохоронних параметрів формування, функціонування і розвитку м. Києва в басейні р. Дніпро та проводиться за сприяння Київської міської державної адміністрації.
    Група аспірантів МІТ спільно з українськими студентами у грудні має презентувати свою точку зору щодо забудови прибережних зон м. Києва та силуету м. Києва з боку річки Дніпро.
    Під час перебування в Україні група студентів та аспірантів була запрошена до головного архітектора м. Києва В.Ф. Присяжнюка, який побажав майбутнім архітекторам успіхів та творчого натхнення.
    Інформаційна довідка:
    МІТ (Massachusetts Institute of Technology)– один з найкращих і найвідоміших університетів світу, який готує студентів та аспірантів архітектурних та інженерних спеціальностей. Університет був заснований у 1859 році. З того часу 59 теперішніх або бувших членів співтовариства Університету отримали Нобелівську премію. Щороку в Університеті навчається понад 10000 студентів та понад 2724 з яких із-за кордону.
    один з найкращих і найвідоміших університетів світу, який готує студентів та аспірантів архітектурних та інженерних спеціальностей. Університет був заснований у 1859 році. З того часу 59 теперішніх або бувших членів співтовариства Університету отримали Нобелівську премію. Щороку в Університеті навчається понад 10000 студентів та понад 2724 з яких із-за кордону.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.