• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Індекс споживчих цін у серпні 2005 року становив 100,0%
    Опубликовано: 2005-09-06 10:41:00
    На споживчому ринку у серпні ціни на продовольчі товари знизилися на 0,6%. Найбільше (на 20,1–12,4%) подешевшали картопля, овочі та фрукти. На 6,2–0,1% знизилися в ціні цукор, пшеничне борошно, мед, тваринні жири, макаронні вироби, соняшникова олія, сир і бринза. Разом з цим на 5,2–1,1% зросли ціни на крупи і бобові, сіль, м’ясо і птицю, кондитерські вироби, молоко і молочну продукцію, м’ясні консерви, ковбасні вироби і копченості. Ціни на непродовольчі товари зросли на 0,7%. Найбільше (на 11,8%) подорожчали паливно-мастильні матеріали. Водночас на 0,6–0,1% знизилися в ціні обчислювальна техніка, телерадіо- та фототовари, медикаменти, перев’язувальні матеріали.
    Ціни (тарифи) на послуги зросли на 1,7%. На 6,0–1,8% підвищилася квартирна плата, вартість авіаквитків, ремонту житла, плата за каналізацію, вартість проїзду у міському та автодорожньому транспорті.
     
    Урядовий портал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.