• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Аграрії продаватимуть зерно за світовими цінами
    Опубликовано: 2005-06-29 11:08:44
    Кабінет міністрів розробив модель організації вітчизняного ринку зерна, яка передбачає продаж цьогорічного врожаю за світовими цінами. Про це на урядовій нараді повідомила Прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко. Уряд проводить аналіз експортного ринку, після чого планується за участі Державної акціонерної компанії „Хліб України” підписати централізовані контракти з іншими країнами на постачання зерна. Міністерству економіки та Міністерству закордонних справ дано доручення протягом тижня зібрати відповідну інформацію.

    “Ми прагнемо мінімізувати участь спекулянтів, які не дають можливості виробникам отримати гідну оплату за свою працю”, - заявила Юлія Тимошенко. Функціонування ринку передбачає створення аграрного фонду. За словами Прем'єр-міністра, рахунки ДАК „Хліб України”, яка дісталася новій владі у критичному стані, сьогодні розблоковано і компанія готова до участі у реалізації нової концепції.

    Уряд планує найближчими днями провести нараду з керівниками найбільших хлібопекарних підприємств України. Їм будуть запропоновані найсприятливіші умови закупівлі зерна у обсягах річної потреби. Держава надаватиме вигідні кредити з метою збереження цін на зерно на рівні світових.

    Інформує Урядовий портал .

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.