• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр праці відвідав без попередження ряд установ соцзахисту
    Опубликовано: 2005-05-26 15:26:44
    24 травня міністр праці В'ячеслав КИРИЛЕНКО відвідав без попередження Деснянське Управління праці та соцзахисту, Деснянське відділення Пенсійного фонду та Деснянський районний центр зайнятості. Цей захід спрямований на покращення роботи управлінь соцзахисту, відділень Пенсійного фонду, центрів зайнятості та інших установ соціальної сфери.

    В ході візиту В'ячеслав КИРИЛЕНКО ознайомився з виконанням Наказу від 14 травня „Про створення належних умов для обслуговування громадян в організаціях сфери управління Міністерства праці”.

    Під час спілкування з відвідувачами та співробітниками міністр наголосив, що „Міністерство соціальної політики працює з живими людьми, тому ми розпочали роботу, спрямовану на гуманізацію соціальної сфери”. „Ми працюємо над налагодженням нормальної роботи органів соцзахисту: від покращення роботи приймалень, ведення особистого прийому керівниками до наявності місць для сидіння під час очікування прийому”, - зазначив він.

    „Я і надалі відвідуватиму органи соцзахисту, і особливу увагу буде приділено тим установам сфери управління Мінпраці, звідки до нас надходить найбільше сигналів щодо порушень”, - зазначив В'ячеслав КИРИЛЕНКО.

    Довідка. Як повідомляла прес-служба Мінпраці, 14 травня міністр підписав Наказ „Про створення належних умов для обслуговування громадян в організаціях сфери управління Міністерства праці”. 23 травня в Міністерстві запроваджено наради під головуванням міністра й за участі громадян щодо розгляду скарг на працівників сфери соціального захисту.

    Источник Міністерство праці та соціальної політики

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.