• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські миротворці перевірили виборчу комісію провінції Васіт на готовність до проведення референдуму
    Опубликовано: 2005-10-12 17:00:00
    Група офіцерів штабу Багатонаціональної дивізії „Центр-Південь” та відділу підтримки урядових структур 81-ої тактичної групи Збройних Сил України в Республіці Ірак перевірила готовність Незалежної виборчої комісії провінції Васіт до проведення загальноіракського референдуму з прийняття Конституції. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
     
    До складу цієї групи увійшов і представник Організації Об’єднаних Націй Пітер Феррарі, який безпосередньо курує питання безпеки виборчого процесу у зоні відповідальності БНД „Центр-Південь” - провінціях Васіт, Бабіл та Аль-Кадісія.
     
    Комісія провела зустріч з головою Незалежної виборчої комісії провінції Васіт паном Хамзою Ель Кафі Абассом, під час якої обговорювались питання ознайомлення місцевого населення з проектом Конституції Іраку та голосування представників іракських силових структур, що служать у провінції Васіт, а проживають в інших регіонах Іраку.
     
     Пан Хамза Ель Кафі Аббас запевнив, що провінційна виборча комісія повністю забезпечена необхідною кількістю примірників проекту Конституції, які активно поширюється серед місцевого населення, та повідомив, що взяти участь у референдумі зможе кожен іракський військовий. Іракські силовики голосуватимуть на прилеглих до їх підрозділів виборчих дільницях, а бюлетені будуть централізовано відправлятися до місць їхньої реєстрації. Також комісія оглянула стан безпеки центрального складу зберігання виборчих матеріалів.
     
    Під час спільної роботи представник ООН Пітер Феррарі та старший офіцер відділу підтримки урядових структур 81-ої ТГ полковник Олександр Кравчук обговорили проблемні питання щодо інженерного обладнання виборчих дільниць. За досягнутою домовленістю вже у найближчі дні у розпорядження Незалежної виборчої комісії провінції Васіт надійде необхідна кількість фортифікаційного матеріалу.
     
    ELCOMART Политика 


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.