• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Губернатор Черкаської області підписав Меморандум про співпрацю ОДА з партіями
    Опубликовано: 2005-10-12 17:36:00
    Губернатор Черкаської області, керівник регіональної організації партії "Народний Союз Наша Україна" Олександр Черевко разом з іншими місцевими партійними лідерами підписав Меморандум про співпрацю облдержадміністрації та регіональних організацій політичних партій.
     
    У ході зустрічі Олександр Черевко в черговий раз підтвердив позицію влади щодо забезпечення рівних умов участі у політичної діяльності та у виборчих процесах для всіх політичних сил. "Нічого кращого ще не придумано, ніж розбудова демократії саме з участю політичних партій", - зазначив губернатор.
     
    При цьому він засудив тих політиків, котрі розуміють демократію як можливість "говорити що завгодно, як завгодно і де завгодно".
     
    Олександр Черевко детально поінформував присутніх про соціально-економічний стан області та закликавши їх активно, з користю для справи, долучатися до всіх процесів організації суспільного життя та виробництва. Саме задля цього, зауважив губернатор, при облдержадміністрації створено консультативну раду з питань взаємодії з політичними партіями.
     
    Учасники зустрічі зійшлися на тому, що нині люди вже не чекають розбрату, не хочуть нових Майданів, а прагнуть відчути конкретні результати роботи нової влади, і задля цього необхідно об’єднувати зусилля всіх здорових сил, зокрема, й політичних партій, котрі, як ніхто інший, здатні консолідувати суспільство.
     
    "Гаряча Лінія"
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.