• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Адміністративна реформа буде вигідна всім
    Опубликовано: 2005-11-28 15:00:00
    Президент України Віктор Ющенко переконаний в необхідності проведення адміністративної реформи, яка передала б частину повноважень від центральних органів влади до місцевих. «Ми стверджуємо, що через адміністративну реформу ми передаємо повноваження з центру до регіонів», – сказав Глава держави, виступаючи на Перших Президентських слуханнях, що проходять сьогодні в Києві. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Віктор Ющенко наголосив, що перед впровадженням реформи слід чітко визначитися з такими поняттями як орган місцевої влади та громада. «У нас повинна бути єдина концепція, що таке громада, які в неї права. Не можна на 70 осіб передавати ті самі права, що й на 7 тисяч», – наголосив він.
     
    При цьому Президент висловив переконання, що адміністративна реформа буде вигідна всім громадянам України, у тому числі й селянам. «Жодне українське село не постраждає від реформи, вас не будуть ганяти по райцентрах за тими функціями, які має виконувати секретаріат сільради», – запевнив В. Ющенко.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.