• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Делегація Держспоживстандарту України перебуває у Франції
    Опубликовано: 2006-01-30 11:44:00

    З 29 січня по 5 лютого 2006 р., Делегація Держспоживстандарту України на чолі з Миколою Негричем перебуватиме з робочим візитом у Франції.

    На запрошення Французької асоціації з стандартизації (AFNOR), наші фахівці візьмуть участь у консультаціях з представниками інституцій, які здійснюють у Франції практику регулювання доступу на ринок безпечної та якісної продукції. Серед таких організацій, зокрема, Міністерство економіки, фінансів та промисловості, Генеральна дирекція з конкуренції, споживання та боротьби з шахрайством, Французька асоціація з стандартизації, національні органи з метрології та акредитації.

    Проведення таких робочих зустрічей та консультацій зі сторони європейських країн, сприятиме ефективному впровадженню технічних регламентів, розроблених на основі законодавства ЄС, а також реформування існуючої інфраструктури стандартизації, метрології, сертифікації та державного нагляду.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.