• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Березовський: "Я не фінансував кампанію Юлії Тимошенко"
    Опубликовано: 2005-09-15 10:56:00
    Російський бізнесмен Борис Березовський спростовує заяву в.о. міністра з питань надзвичайних ситуацій України Давида Жванії про те, що він фінансував кампанію Юлії Тимошенко. Про це він сказав в інтерв'ю газеті «Коммерсант-Украина» від 15 вересня.
     
    "Оскільки Жванія сказав, що Березовський оплачував кампанію Юлії Тимошенко, я заявляю, що це брехня і неправда, і з логічної точки зору це абракадабра, оскільки це була кампанія з виборів Ющенка, а не Тимошенко, в Президенти", - заявив бізнесмен.
     
    "Ще раз повторю: те, що сказав Жванія про фінансування мною Юлії Тимошенко, це брехня, я ніяких грошових переказів на користь Тимошенко не робив", - додав він.
    Березовський також висловив думку, що "розкол Ющенка і Тимошенко" штучно генерувала російська сторона.
     
    "Те, що ось зараз відбулося, – це провокація спецслужб, і, я думаю, перш за все – Росії, і зрозуміло чому. Тому що політичне керівництво Росії було вкрай незадоволено тим, що відбувалося на Україні, і сьогодні намагається відіграти ситуацію назад, відіграти через розкол Ющенка і Тимошенко", - вважає бізнесмен.
     
    Раніше повідомлялося, що російський бізнесмен Борис Березовський підтвердив автентичність платіжних доручень, що наводяться Леонідом Кравчуком як докази фінансування передвиборчої кампанії Віктора Ющенка опальним олігархом.
     
    Про це Березовський заявив в телефонному інтерв'ю агентству "Новини – Україна".
    Водночас він відмовився коментувати адресата даних платіжних доручень до тих пір, допоки не буде реакції на дану ситуацію Віктора Ющенка і його команди.
     
    ForUm


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.