• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кінах: РНБО, Секрітаріат Президента, Кабмін - повинні виконувати свої прямі конституційні обов'язки
    Опубликовано: 2005-09-28 10:58:00
    Діяльність Ради національної безпеки і оборони України спрямовуватиметься, передусім, на створення сучасної та надійної системи захисту національних економічних та політичних інтересів, підвищення високого рівня безпеки держави як визначального чинника її стабільного розвитку, посилення рівноправного взаємовигідного партнерства України, незалежно від вектору економічної та політичної співпраці, зміцнення довіри світового співтовариства до нашої держави, як до надійного партнера. Про це заявив новопризначений Секретар РНБО Анатолій Кінах, коментуючи останні кадрові призначення.
     
    Як відмітив А. Кінах, РНБО, Секретаріат Президента, Кабінет Міністрів – структури, від яких залежить економічний розвиток та політична стабільність країни, благополуччя її громадян - повинні виконувати свої прямі конституційні обов'язки.
     
    “Не припустимо, щоб вищезгадані структури стали знаряддями у міжособистісній конкуренції, боротьбі за посади, економічні ресурси, політичні рейтинги”, - наголосив А.Кінах, повідомляє його прес-служба.
     
    Головні завдання РНБО - зміцнення внутрішньої та зовнішньої безпеки країни, зокрема в таких вкрай важливих напрямах, як енергетична та інформаційна безпека держави, запровадження комплексу заходів щодо мінімізації економічних та політичних ризиків для України в контексті вступу до ВТО, активних глобалізаційних процесів та загострення конкуренції на світових ринках, відмітив А. Кінах.
     
    За його словами, діяльність РНБО будуватиметься за принципом роботи на випередження проблеми, вирішення як ряду першочергових питань, так і активної участі у формуванні довгострокової стратегії розвитку країни. “РНБО надаватиме Президенту і оприлюднюватиме громадськості об'єктивну інформацію стосовно соціально-економічного та політичного розвитку держави, що дозволить приймати системні високопрофесійні рішення”, відмітив Анатолій Кінах. Він також зазначив на необхідності посилити скоординовану співпрацю РНБО, Секретаріату Президента й уряду та зміцнити кадровий склад РНБО висококваліфікованими експертами, аналітиками, науковцями, економістами.
     
    Анатолій Кінах також висловив сподівання, що в результаті удосконалення системи влади в країні буде сформовано професіональну, відповідальну та високоморальну владну команду, яка, виправдовуючи довіру громадян, стане гарантом ефективного та стабільного розвитку вітчизняної економіки та країни загалом.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.