• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Побажання Терьохіна Яценюку
    Опубликовано: 2005-09-28 11:37:00
    Відставний міністр економіки України Сергій Терьохін привітав свого наступника Арсенія Яценюка з призначенням на цю посаду. Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки з посиланням на лист С.Терьохіна.
     
    Екс-міністр бажає своєму наступнику «адекватно оцінювати свої можливості і спиратися на знання своїх підлеглих та зберігати повагу до працівників міністерства».
     
    Крім того С.Терьохін побажав А.Яценюку:
     
    - не ставити під сумнів рішення Президента України Віктора Ющенка щодо вступу до СОТ цього року і не вторити Міністру фінансів РФ про нібито негативні наслідки від такого вступу;
     
    - не плутати дешевий піар з відкритістю державного управління, бути відвертим для суспільства;
     
    - завжди пам’ятати, що бажання Мінекономіки гармонізувати цінову політику з монетарною не є втручанням в конституційну компетенцію Нацбанку, але є намаганням зменшити зріст цін для пересічного українця.
     
    Наприкінці, Сергій Терьохін радить наступнику «поважати ідеали Майдану, поважати старших за себе людей, незалежно від особистої оцінки їх розумових або моральних здібностей».
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.