• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Фіалковський: Авторитет і консолідуюча роль "Нашої України" в суспільстві - зростає
    Опубликовано: 2005-09-28 13:08:00
    "Призначення голови Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна" Юрія Єханурова Прем'єр-міністром країни свідчить про визнання зростаючого авторитету і консолідуючої ролі "Нашої України" в суспільстві," – вважає голова Херсонської обласної організації партії, народний депутат Володимир Фіалковський. Про це він заявив на прес-конференції в Херсоні.
     
    Володимир Фіалковський зазначив, що добре знає нового главу Кабміну і охарактеризував би його насамперед як професіонала. Парламентарій висловив сподівання, що під керівництвом Юрія Єханурова уряд буде командою професіоналів, яка оперативно вирішує проблеми економіки, "а не групою політиків, які захопилися кулуарними чварами і саморекламою".
     
    Володимир Фіалковський упевнений, що слідом за зміною уряду неминуче відбудеться і заміна частини голів обласних держадміністрацій, які показали себе слабкими господарниками. При цьому народний депутат підкреслив, що херсонський губернатор Борис Сіленков до їхнього числа не належить.
     
    "На мій погляд, Борис Сіленков залишиться губернатором Херсонщини, оскільки область під його керівництвом вийшла на перші місця в Україні з перерахування в бюджет податку на додаткову вартість, створення нових робочих місць, темпів погашення заборгованості з заробітної плати. Це заслуговує поваги, - зазначив Володимир Фіалковский. - Борис Віталійович розірвав старі корупційні схеми, у яких була задіяна колишня влада. Природно, ті, хто втратив свої доходи, намагаються будь-якими шляхами позбутися людини, що уособлює джерело їхніх неприємностей".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.