• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Беспалий: Стабільність, професійність та народність - основні риси нового уряду
    Опубликовано: 2005-09-28 13:36:00
    Стабільність, професійність та народність – такими, на думку члена Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народного депутата Бориса Беспалого, є основні риси нового українського уряду. За словами парламентарія, "у цьому уряді багато хто не словом, а ділом довів свою професійність".
     
    "Специфіка нового Кабінету Міністрів – ніяких "темних конячок" і, як наслідок, – ніяких експериментів над українською економікою і людьми", - зазначив Борис Беспалий.
     
    "Завдання перед урядом стоять нелегкі, бо попри низку непоганих результатів роботи попереднього Кабміну, в погоні за популізмом прем'єром було зроблено багато руйнівних кроків, і це потрібно буде виправляти", - сказав народний депутат.
     
    Разом з тим, за його словами, "є привід для оптимізму, адже зараз в уряді зібрались люди успіху, ці люди ніколи ні в чому не знали невдач".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.