• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Балога: Маю великий досвід боротьби з природними катаклізмами
    Опубликовано: 2005-09-28 14:04:00
    Міністр з надзвичайних ситуацій, член Ради "Народного Союзу Наша Україна" Віктор Балога заявляє, що "весь найкращий потенціал" Міністерства буде збережено.
     
    "Це стосується як людей професіоналів у міністерстві, так і досвіду", - сказав Балога, коментуючи своє призначення, повідомляє прес-служба НСНУ у середу.
     
    Також Балога відзначив "високий професійний рівень діяльності" свого попередника Давида Жванії.
     
    "Збереження життя і здоров’я людини, відповідальність, мобільність, максимальне попередження і профілактика надзвичайних ситуацій – це ті принципи, якими я буду керуватися у своїй роботі", - наголосив Балога.
     
    За його словами, будучи губернатором Закарпаття – "тієї області, яка найбільше серед інших страждала і страждає від повені", він розумів "всю відповідальність і важливість Міністерства з надзвичайних ситуацій".
     
    "Як людина, яка має практичний досвід боротьби з природними катаклізмами і гіркий досвід оббивання міністерських порогів, зі свого боку я все це врахую на новій посаді", - додав міністр.
     
    Відповідаючи на питання щодо своєї бізнес-історії, Балога відзначив, що "протягом останніх років перебування в опозиції чимало бізнес-структур, пов’язаних із моїм іменем, було поховано. Але я ніколи не вдаватиму з себе публічного "жебрака", у що любили гратися політики при попередній владі".
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.