• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Черкаси: За підтримки Ющенко пройшов Форум "Україна очима жінки"
    Опубликовано: 2005-09-28 14:18:00
    У Черкасах за підтримки Президента України, партії "Народний Союз Наша Україна" і Черкаської облдержадміністрації відбувся регіональний Форум "Україна очима жінки", організований Міжнародною громадською організацією "Світ родини". Черкаський Форум став другим етапом естафети, яка розпочалася з однойменного всеукраїнського Форуму в Києві.
     
    "Організовуючи захід, ми мали за мету привернути увагу громадськості, владних структур і представників бізнесу до вирішення проблем дітей-сиріт і дітей-інвалідів, питань, пов'язаних з охороною здоров'я матері й дитини, підвищенням соціального статусу жінки, розвитком національної освіти, культури і духовності", - наголосила, відкриваючи Форум, Голова ради МГО "Світ родини", член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Лариса Усаченко.
     
    Участь у Форумі "Україна очима жінки" також узяли член Ради партії, народний депутат Лілія Григорович, радник Президента України Наталія Олтаржевська, голова Черкаської регіональної організації "Нашої України", губернатор області Олександр Черевко, член "Нашої України", голова Черкаської облради Віктор Павліченко, ректор Духовної академії Софія Жукотанська та інші. Також на Форум прибули сотні дітей з усієї області.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.