• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 29 вересня Єхануров відвідає Дніпропетровськ
    Опубликовано: 2005-09-28 15:36:00
    Прем’єр-міністр Юрій Єхануров у четвер 29 вересня відвідає з робочим візитом Дніпропетровськ для зустрічі з активом області. Про це сказав прес-секретар прем’єр-міністра Валентин Мондрієвський.
     
    За словами Мондрієвського, на зустрічі з активом області Єхануров розповість про найближчі плани і основні завдання нового уряду. Після завершення зустрічі з активом о 12:30 планується прес-конференція Єханурова. Під час поїздки Єхануров також планує подивитися реконструйовану набережну імені Леніна.
     
    У четвер Увечері Єхануров повернеться до Києва.
     
    Нагадаємо, 22 вересня відразу ж після затвердження Верховною Радою Єханурова на посаду прем’єра він сказав журналістам, що має наміри наступного тижня (26-30 вересня) відвідати Дніпропетровськ, де оповістити принципи роботи свої і нового Кабінету Міністрів.
     
    Єхануров сказав, що його заява в Дніпропетровську буде потужним сигналом для великого, середнього і малого бізнесу і іноземних партнерів, які з нами співробітничають.
    8 вересня Президент Віктор Ющенко, звільнивши Кабмін Юлії Тимошенко, призначив голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Єханурова виконувачем обов’язків прем’єра.
     
    У квітні Ющенко призначив депутата Верховної Ради Єханурова від фракції «Наша Україна» головою Дніпропетровської облдержадміністрації.
     
    За матеріалами «Українських Новин».
     
    proUA.com


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.