• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Звернення УНКП до Ющенка щодо необхідності скасування індивідуальних ідентифікаційних номерів
    Опубликовано: 2005-10-14 11:07:00
    „Якщо хто звірові поклоняється і образові його, і приймає клеймо на чоло або на руку свою праву, також він питиме вино пересердя Божого... і мучений буде огнем...
    Дим мучення їхнього на вікі вічні здіймається і не мають спочинку вдень і вночі ті, що поклоняються звірові і образові його, і якщо хто приймає клеймо імені його”.

    Одкровення Св. Іоанна Богослова, гл. 14, ст. 9-11
     
    Шановний пане Ющенко,

    Українська Національна Консервативна партія протягом останніх 10 років проводить послідовну боротьбу проти впровадження та функціонування в Україні системи індивідуальних ідентифікаційних номерів. Незважаючи на панування в Україні режиму бандократії на чолі з Кучмою, частина українських християн сьогодні вже має можливість відмовитися від номера (хоча й за дуже складною процедурою).

    Ми вважали, що Ви як Президент України, який позиціонує себе та свою родину як православних християн, зробите все можливе для того, щоб відмінити чинну систему номерів. Ви при владі вже 9 місяців, однак жодних позитивних зрушень у цьому питанні не відбулося. Навпаки, система присвоєння ідентифікаційних номерів стала ще більш тотальною та бюрократичною.

    Ви закликаєте український народ жити за християнською мораллю та канонами, проте до цього часу християни змушені жити із сатанинським тавром у вигляді номера. Нині віруючі позбавлені всієї повноти громадянських прав, наданих їм Конституцією України. Адже, відмовляючись від номера, громадянин України автоматично втрачає право здійснювати підприємницьку діяльність, не може відкрити банківський рахунок, оформити закордонний паспорт, отримати пенсію чи соціальні виплати тощо.

    Наша партія виступає за негайне скасування Закону України „Про державний реєстр осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів” як такого, що спонукає українських громадян до порушення заповідей Божих.

    Українська Національна Консервативна партія звертається до Вас як до Президента України, який має право законодавчої ініціативи, терміново внести до Верховної Ради України законопроект щодо скасування вищеназваного Закону.
     
    „Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині — хижі вовки.
    По їхніх плодах ви пізнаєте їх.”

    Євангелія від Св. Матвія, гл. 7, ст. 15-16

    Олег Соскін, Голова УНКП 



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.