• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бойко:"В нинішньому бюджеті-2006 закладені декілька мін уповільненої дії"
    Опубликовано: 2005-10-21 10:37:00
    Такими "мінами", за його словами, є збільшення соціальних виплат, недостатнє фінансування місцевих бюджетів. Лідер РПУ також звернув увагу на те, що проект бюджету-2006 розрахований на основі нереальних прогнозів росту ВВП та рівня інфляції.

    На думку Юрія Бойка, досвід бюджету-2005 свідчить, що високі соціальні затрати в бюджеті-2006 можуть привести до росту споживацьких цін.

    Крім того, сьогодні більше 90 % витрат місцевих бюджетів – це зарплата та соцвитрати. Дефіцит коштів на ці цілі вже складає 1,4 млрд. грн. Такі бюджетні диспропорції збережені й в проекті бюджету на наступний рік. Вони роблять неможливими інвестиції в розвиток комунальної інфраструктури, вважає лідер українських республіканців.

    Назвати ж бюджет-2006 "бюджетом розвитку", за його словами, буде важко: сьогодні на капітальні витрати йде менше 10 % вільного бюджету, а на наступний рік "інвестиційну складову" планується збільшити всього на чотири мільярди гривень

    "Безумовно, держава повинна виконувати взяті на себе соціальні зобов'язання. Але нове підвищення соціальних стандартів повинне закладатися в бюджет тільки у відповідності з реальними можливостями економічного росту", – підкреслив Юрій Бойко. Прес-служба Республіканської партії України
     
    Прес-служба


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.