• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • БЮТ розглядає парламентські вибори як всенародні вибори прем’єр-міністра
    Опубликовано: 2005-10-21 16:20:00
    «Замість послідовного втілення ідей Майдану й опертя на ті суспільні сили, які привели Віктора Ющенка до перемоги, нова влада фактично відмовилася від власних гасел та принципів і пішла на домовленості з представниками попереднього режиму. Тому парламентські вибори 2006 року, прихильники Юлії Тимошенко розглядають як всенародні вибори прем’єр-міністра і можливість після їхнього проведення, все-таки втілити в життя сподівання мільйонів, які на майданах України боролися проти корумпованої кучмівської системи». Таку заяву блоку 20 жовтня поширила прес-служба Закарпатського осередку БЮТ.
     
    «Оскільки сам Ющенко не братиме участі у виборах, то цілком ймовірно, що головна боротьба на майбутніх виборах відбуватиметься між Блоком Тимошенко та Партією регіонів, чи Блоком Януковича, за те, хто з них стане прем’єр-міністром, сформує уряд і якою буде соціально-політична спрямованість цього уряду», – йдеться у повідомленні прес-служби.
     
    «БЮТ закликає співвітчизників з оптимізмом дивитися в майбутнє. Те, що відбувається зараз – це тимчасовий рецидив кучмізму. БЮТ переконаний, що суспільство поставить остаточний хрест на цьому явищі під час парламентських виборів наступного року», – зазначено в заяві.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.