• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Одеська "Наша Україна" вимагає покарати Ківалова
    Опубликовано: 2005-10-21 16:31:00
    Одеська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" закликала "усіх мешканців Одеси й області, усі громадські й партійні організації, незалежно від їхньої ідеологічної орієнтації" вийти в суботу, 22 жовтня, о 12.00 на мітинг біля ректорату Одеської Національної юридичної Академії (Фонтанська дорога, 23) – з вимогою зняття з посади ректора Академії Сергія Ківалова та притягнення його до відповідальності. Про це йдеться в заяві, яку оприлюднив регіональний осередок "Нашої України".
     
    "За цей рік Україна пройшла через багато іспитів: найцинічнішу в історії фальсифікацію виборів, роздробленість, горнило Майдану, подолала все і стала на шлях демократичного відновлення. Але очищення не може бути повним, поки безкарною залишається людина, винна у фальсифікації виборів. Людина, з чиєї вини Україна рік тому опинилася на межі громадянської війни – Сергій Ківалов", - заявляють одеські партійці.
     
    Далі в заяві сказано: "Незважаючи на скоєні злодіяння, пан Ківалов сьогодні продовжує займати крісло ректора Одеської Національної юридичної академії, займатися вихованням майбутніх правознавців, адвокатів, прокурорів, суддів і носити звання "Почесний одесит". Ми вважаємо це образливим і соціально небезпечним для одеситів і всіх вільних громадян України, чиї голоси були підтасовані Ківаловим і хто завтра може виявитися заручником його "правового" виховання".
     
    "Одеська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" вважає, що колишній голова ЦВК пан Ківалов повинен залишити посаду ректора ОНЮА і відповісти за вчинені злочини. Ми закликаємо правоохоронні органи, Генеральну прокуратуру негайно дати оцінку діяльності Сергія Ківалова як голови ЦВК, а також його участі в шахрайському захопленні ряду міських і відомчих земель і будинків, організації корупційних схем", - наголошують одеські "нашоукраїнці".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.