• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Валерій Коновалюк: «Парламентські вибори – це іспит для країни»
    Опубликовано: 2005-11-08 11:54:00
    У понеділок, 7 листопада, у Львові відбулася підсумкова прес-конференція голови політичної партії „Трудова україна” Валерія Коновалюка. На зустрічі із журналістами, що проходила в приміщенні Управління юстиції, голова партії «Трудова Україна» повідомив про результати робочої поїздки до міста Лева, про зустріч з колективом заводу «Сільмаш», а також поспілкувався на тему бюджету- 2006, розвитку економіки та парламентських виборів-2006.

    Окремою темою на прес-конференції були питання про бюджет і приватизацію «Криворіжсталі». Окремо йшлося про проблеми реформування законодавства України щодо оподаткування.

    Коментуючи власну позицію щодо політичного майбуття, Валерій Коновалюк зазначив, що він не займався б політикою, якби не хотів привести партію до перемоги та змінити ситуацію в Україні. «Парламентські вибори наступного року є не просто питанням обрання партій до Верховної Ради, це іспит для країни у справі формування основи державної політики. Чесної і відкритої», — підкреслив Валерій Коновалюк.

    Прес-служба партії „Трудова Україна”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.