• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україні слід подати на "Газпром" позов до міжнародного арбітражу - Юрій Бойко
    Опубликовано: 2005-11-17 10:41:00
    Україні час подати позов до арбітражу на російську компанію "Газпром" через те, що не виконуються угоди про транзит газу, укладені ще рік тому. Про це 16 листопада в прямому ефірі телекомпанії НТН заявив лідер Республіканської партії України Юрій Бойко.

    "Чим раніше ми це зробимо, тим більш професійно ми будемо стояти на своїй позиції", – вважає лідер республіканців.

    Коментуючи можливість переходу на виключно грошові розрахунки за газ, Бойко сказав: "Це неможливо зараз зробити, оскільки будь-яка зміна договірної бази спричинить погіршення економіки в країні. Тому нам час перейти до наступу". Він також додав, що якщо допустити подорожчання газу, то підніметься ціна й на комунальні послуги.

    Лідер РПУ засумнівався в доцільності вирішення проблеми на рівні президентів України та Росії: "Ні, це вже треба вирішувати на рівні розгляду в арбітражі. Наголошую: ми в праві пред'явити претензії – нам їх пред'являють, і ми їх можемо пред'явити".

    Юрій Бойко також спростував побоювання деяких російських політиків з приводу того, що поставки газу з Росії до Європи можуть бути зірвані через позицію України. "Я вважаю, що Україна виконає свої зобов'язання, як вона їх виконувала протягом кількох останніх років. Це наша позиція, це імідж країни, і він ні в якому випадку не повинен бути замараний", – заявив лідер Республіканської партії.
     
    Прес-служба Республіканської партії України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.