• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Політична рада Волині зобов’язала лідерів партій організувати своїх членів для перевірки себе у списках виборців
    Опубликовано: 2005-11-17 11:22:00
    Політична рада Волині на своєму засіданні 16 листопада зобов’язала лідерів політичних партій організувати членів своїх партійних організацій, аби вони перевірили себе у списках виборців, показавши приклад іншим виборцям.
     
    Першим рішенням політради Волині, яке 16 листопада вдалося прийняти шляхом консенсусу, стало рішення щодо активізації роботи з уточнення списків виборців. З 1 листопада при всіх міських і районних радах краю діють кабінети, де кожен може перевірити себе у списках виборців. Оскільки ця робота ведеться мляво, волинські політики вирішили показати іншим приклад, організувавши з цією метою членів своїх парторганізацій.
     
    За інформацією керуючого справами Волинської ОДА Віталія Максим’яка, на середину листопада цього року кількість виборців у регіоні становить 796 044 громадянина. За пропозицією ЦВК, волиняни голосуватимуть не у п’яти виборчих округах, як раніше, а в семи. Порівняно з минулорічними виборами, буде збільшено не лише кількість виборчих округів, а й чисельність виборчих дільниць
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.