• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чабанов: Напередодні виборів у Криму знову розігрують національну карту
    Опубликовано: 2005-11-17 11:53:00
    Інформація про те, що "Народний Союз Наша Україна" підтримує сили, що виступають за державотворення в Криму є черговим передвиборчим ходом, впевнений голова Ялтинської міської організації "Наший України" Олександр Чабанов.
     
    "Позицію партії і своє відношення до проблеми створення в Криму національної автономії кримських татар Президент абсолютно чітко виразив навесні 2005 року, коли закликав їх відмовитися від Декларації національного суверенітету, - підкреслив Чабанов.
     
    "Однак напередодні парламентської кампанії деякі політичні сили, видимо , знову вирішили розіграти національну карту" ,- сказав він.
     
    На думку голови Ялтинської партійної організації, "тема кримсько-татарскої національної автономії дуже хвороблива для Криму, що і підштовхує політичних опонентів президентської партії до експлуатації міфу про підтримку Президентом і "Нашою Україною" ідеї державотворення . Насправді ж цей міф створений і широко пропагувався в ході президентської виборчої кампанії. Представники колишньої влади настільки вправлялися в цьому, що їм вдалося переконати навіть деяких прихильників Віктора Ющенко. Через це склалася ситуація, коли кримські татари жадають від Президента виконання не даних їм обіцянок, а того , чим "лякали" жителів півострова його супротивники".
     
    "Як не сумно, але ми вимушені боротися з уявами, які викликані у кримчанам нашими політичними опонентами, - відзначив Олександр Чабанов, - Насправді ж Віктор Андрійович завжди підкреслював, що мова йде не про створення в Криму національної кримсько-татарскої автономії, а про те, що в нашій республіці будуть гарантовані рівні права представникам усіх національностей".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.