• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кушнарьов буде в списках Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-21 09:55:00
    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що колишній лідер партії «Нова демократія» Євген Кушнарьов одержить місце у виборчому списку на парламентських виборах 2006 року.

    «У тому, що він (Кушнарьов) буде в списках - немає сумніву», - сказав Янукович.

    У той же час він підкреслив, що остаточно затверджуватися список буде під час з’їзду Партії регіонів. Янукович пообіцяв, що не буде ніяких розходжень між тими, хто входив у Партію регіонів спочатку і новими членами з числа партії «Нова демократія», яка в суботу вирішила злитися з Партією регіонів.

    Янукович відзначив, що у випадку проходження в парламент Партія регіонів буде ініціювати створення коаліції з тими партіями, що зможуть реалізувати стратегію виходу із соціально-економічної кризи в Україні.

    Він підкреслив, що ті люди, які вийшли з Партії регіонів після президентських виборів і ввійшли до складу «Нашої України», не зможуть повернутися назад у партію.

    «Це був процес природний - пішли ті, хто дбав лише про свої особисті інтереси, і ми раді, що їх немає серед нас», - додав Янукович.

    Лідер Партії регіонів також повідомив, що ні він сам, ні його соратники не прийдуть на святкування річниці «помаранчевої» революції на Майдані Незалежності в Києві. «Ми не збиралися йти на Майдан. Це не входило і не входить у наші плани», - сказав Янукович, відповідаючи на питання журналістів про те, чи буде він брати участь у цих заходах.

    Разом з тим Янукович підкреслив, що ця дата «повинна дуже добре запам’ятатися українському народу». За його словами, саме після помаранчевої революції Україна вступила в смугу соціально-економічної кризи.

    «Ми хочемо з глибоким почуттям суму підкреслити, що Україна втратила рік. Ми втратили рік у розвитку нашої держави», - сказав Янукович.
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.