• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Волині збирають інформацію щодо партійності директорів шкіл та культпрацівників
    Опубликовано: 2005-11-21 10:18:00
    «Мені стало відомо, що з держадміністрації надійшла вказівка: зібрати серед директорів шкіл та культпрацівників інформацію, до якої партії вони належать... І таке опитування сьогодні проводиться». Про це заявив під час чергової партконференції Волинської ОО НДП 19 листопада перший заступник голови облорганізації, голова Рожищенської РО НДП Анатолій Матвійчук. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    «Мені так і сказали: з держадміністрації надійшла вказівка опитати директорів шкіл та культпрацівників на предмет їхньої партійності. Я не можу називати конкретних прізвищ, тому що на всіх рівнях звучить фраза, що адмінресурс не використовується. Але я вірю людям, які мені про це сказали. І це факт: сьогодні таке опитування проводиться», – заявив він.
     
    «Мотиви такої вказівки мені не відомі. Можливо, це робилося з виключно позитивних мотивів, щоб зібрати найдемократичніше управління районом... Але про дійсні мотиви, для чого владі потрібна подібна інформація, можна лише здогадуватися», – додав Анатолій Матвійчук
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.