• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Володимир Мойсик: УНП не має жодного шансу подолати 3% бар’єр
    Опубликовано: 2005-11-21 10:30:00
    «Учора я подав заяву, покинув пост голови Центрального виборчого штабу Української народної партії через незгоду з виборчою стратегією (і технологічною, і політичною складовими),» – заявив 20 листопада під час конференції облорганізації УНП в Івано-Франківську народний депутат України Володимир Мойсик.
     
    «Ми – правоцентристська політична сила, і не лише права опора Ющенка, а й його права нога, – стверджував Володимир Мойсик. – То чому права нога йде без плеча? Начебто, нам не підходить ідеологія БЮТ, може і так. Я сам заплутався у політичних думках. Та чому ми робимо різкі політичні кроки від Президента? Я переконаний: виборці такого різкого кроку не зроблять. З ким тоді нам йти? Хто хоче з нами блокуватися? Та ніхто. Ми знайшли мертву Партію вільних селян і все. Та не дуріть себе і виборця. Я заявляю: УНП не має жодного шансу подолати трьохвідсотковий бар’єр. Ми штабом провели соціологічне опитування, яке гарантує нам 1-1,2% голосів. Партія не має жодної агітпродукції. Я закликаю до розумної позиції. Я за похід на вибори разом із Президентом України».
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.