• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чорновіл вважає, що за цей рік немає що святкувати і відзначати
    Опубликовано: 2005-11-21 11:26:00
    І до святкування річниці «помаранчевої революції», і до альтернативних акцій у члена фракції Партії регіонів «Регіони України» Тараса Чорновола негативне ставлення. «За цей рік немає що святкувати і відзначати», - заявив депутат.

    За його словами, «якщо це буде винятково внутрішня акція партії НСНУ, то вони повинні були назвати її День Народного союзу «Наша Україна» або День несуна. А відзначати це на рівні загальнодержавного свята, на тлі того, що відбулося, кощунственно».

    На думку Т. Чорновола, це «неповага до всіх». Він також розповів, як нещодавно поспілкувався з кількома людьми, що були на Майдані. «Це мої давні друзі, з якими ми постійно контактуємо. Після їхнього настрою в зв'язку з тим, що відбулося, святкування річниці «помаранчевої революції» - це колосальний плювок у тих людей, що робили Майдан, були там. Робити сьогодні з цього внутріпартійну акцію - це наруга над їх почуттями».

    Також Т. Чорновіл відзначив, що, наскільки йому відомо, «основні опозиційні сили просто ігнорують цю акцію. А ті, хто хоче робити альтернативу, наприклад, Витренко, - це маргінальні структури. Це настільки несерйозно, що тут немає що обговорювати. Це елементарний піар напередодні виборів, коли потрібно себе «засвітити».
     
    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.