• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук: Ми очікували саме безпрецендентного рівня фальсифікацій
    Опубликовано: 2005-11-21 11:33:00
    Сьогодні у розмові з журналістами член Президії, голова Центрального виконавчого комітету партії "Народний Союз Наша Україна" Микола Катеринчук поділився спогадами про події минулого року.
     
    "День 21 листопада 2004 року для мене почався з прес-центру. Ми готувалися до прес-конференції і надавали поточну інформацію щодо ситуації на дільницях. Потім, вже в Центральній виборчій комісії, ми почали підготовку до підрахунку голосів. Тоді було дуже важко щось прогнозувати, але всі відчували, що влада піде на цинічну фальсифікацію. Адже вже перший тур довів, що навіть із тим рівнем фальсифікацій, який був, вони все одно програли. Тому наша команда очікувала просто безпрецедентного рівня фальсифікацій", – сказав Микола Катеринчук.
     
    "Як ми до цього готувалися? У нас був розроблений план встановлення наметового містечка, яким займався Роман Безсмертний. Всі чекали нелегкої ночі, коли мала надходити інформація по дільницях, адже ми здійснювали паралельний підрахунок голосів. Увесь потік інформації стікався до Юрія Єханурова. Для нас дуже важливо було знати явку виборців, результати екзит-полів. Атмосфера була дуже нервозною, ми готувалися до гіршого. Паніки не було, ми спокійно працювали. Адже від нас залежало майбутнє демократії в Україні", - розповів Микола Катеринчук.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.