• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У списку Блоку Литвина не буде олігархів
    Опубликовано: 2005-11-21 11:42:00
    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає за необхідне підписати угоду про чесні виборі, запропоновану Президентом України Віктором Ющенком. Про він заявив у недулю в ефірі телеканалу «1+1».
     
    Лідер Народної Партії зазначив, що спочатку необхідно «подивитися, що це за угода». «Її можна й очевидно потрібно підписувати, але не так, як ми підписували документи і на наступний день ці документи просто ігнорувались», - підкреслив Володимир Литвин.
    «Підписувати заради того щоб підписати- для мене особисто це вже пройдений етап»,- зазначив він.
     
    На його думку, такий документ буде ефективним у разі, якщо «буде публічне обговорення за невиконання хоч би одного положення угоди, яке буде запропоноване до підписання».
    Володимир Литвин відзначив, що формування списку його блоку є досить складним питанням. За його словами перша п’ятірка блоку буде оголошена на з’їзді.
     
    У той же час Володимир Литвин ще раз підтвердив, що «олігархів у списку Народної Партії не буде».
     
    «У нашому списку олігархів не буде. Будуть люди, котрі не викликають, щонайменше, алергію в українському суспільстві»- сказав він. А також повідомив, що в проведенні виборчої кампанії Народного блоку братимуть участь українські політехнологи.
     
    Прес-служба НПУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.