• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Червоній: В нашому списку не було і не буде Порошенка, Червоненка, Пінчука, Абдулліна
    Опубликовано: 2005-11-21 11:53:00
    «Сьогоднішні рейтинги брехливі. Навіть наші опоненти кажуть: насправді ви не лише візьмете тривідсотковий бар’єр, а матимете 5-6%. Я твердо переконаний: на виборах 2006 року Українська народна партія набере не менше як сім відсотків голосів виборців». Про це заявив голова Рівненської ОДА Василь Червоній, виступаючи 20 листопада в Луцьку під час обласної партконференції УНП, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    «Ми знаємо свою реальну силу, ми володіємо достатніми ресурсами, ми маємо досвід, як перемагати. Але ми не хочемо, щоб на цих виборах нас використали...», – заявив Василь Червоній.
     
    «Ми не можемо бути в одному списку із Петром Порошенком, бо нам тикатимуть тим, що публікують польські журнали. Це список ста найбагатших людей Європи. І в цьому списку – Петро Порошенко, який збільшив свої активи після перемоги Віктора Ющенка на триста мільйонів доларів. І піди потім доведи людям, що це не так. То чого ми маємо страждати? І чому Україна від таких людей має страждати?», – запитував Василь Червоній.
     
    «В нашому списку не було і не буде Порошенка, Червоненка, Пінчука, Абдулліна та всяких фельдманів... Ми підемо окремо від таких людей, але з народом. І ми переможемо, щоб створити в парламенті фракцію, яка стане найнадійнішою опорою Президента Ющенка», – додав він.
     
    Як приклад, керівник Рівненщини навів прогнози соціологів на минулих парламентських виборах, які передрікали перемогу на виборчих округах Рівненщини Ігорю Бакаю та його брату. «Ми їх прокотили по повній програмі, бо вірили в свою перемогу», – аргументував Василь Червоній.
     
    Виступивши на обласній партконференції УНП у Луцьку, губернатор сусідньої області відбув до Рівного, де, з його слів, через годину розпочиналися урочистості з нагоди першої річниці «Помаранчевої революції».
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.