• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Манчуленко не здивований, що Олександр Зінченко пішов від Юлії Тимошенко, бо партія, яку та очолює, складається з колишніх представників спецслужб
    Опубликовано: 2005-11-21 11:58:00
    Голова Чернівецької обласної організації Української народної партії, народний депутат України Георгій Манчуленко не здивований, що Олександр Зінченко пішов від Юлії Тимошенко, бо партія, яку та очолює, складається з колишніх представників спецслужб.

    Про це він заявив на вчорашній прес-конференції у Чернівцях.

    „Звичайно, для мене став повною несподіванкою такий крок Зінченка щодо блоку Тимошенко. Але якщо реально проаналізувати процеси, які відбувалися у новоспеченій „Партії патріотичних сил”, то там далеко не всі хотіли єднання з БЮТ, оскільки у цій партії дуже багато колишніх працівників спецслужб, спецназу і таке інше”, - зазначив парламентарій.

    Манчуленко не виключив, що такий крок Зінченка також міг бути пов'язаний з тим, що Тимошенко почала „активно шукати” контактів на зближення з НСНУ, розуміючи, що її блок „реально не зможе посісти перше місце на виборах, а лише друге”. „Зрозуміло, що Зінченка такий крок зовсім не влаштовував би”, - додав Манчуленко.

    Він також не виключив, що після відходу Зінченка від Тимошенко між НСНУ і БЮТ розпочнуться „дуже інтенсивні” переговори, які можуть дати зовсім „несподіваний результат”.
     
    Вголос


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.