• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія регіонів і політична партія "Нова демократія" домовились про об'єднання
    Опубликовано: 2005-11-21 12:12:00
    Партія регіонів і політична партія "Нова демократія" домовились про об'єднання
     
    На своєму другому і останньому з'їзді партія "Нова демократія" припинила своє існування. Генеральний секретар партії Євген Кушнарьов підписав політичну угоду про об'єднання "Партії Регіонів" та "Нової демократії".
     
    Рішення про політичний шлюб супроводжувалося цитатами з Маяковського, гучними оплесками та лаянням нової влади. За словами голови партії Регіонів Віктора Януковича, нова влада зрадила свій народ. А її головне гасло "Вірю. Знаю. Можемо", - перетворилося на "Хотів би, але не вдається". Раніше Віктор Янукович заявляв про те, що не має наміру блокуватися з будь-якими партіями. Тож довелося молодій партії Кушнарьова влитися до структури Януковича. Згідно з сьогоднішнім рішенням, кожний член "нової демократії" входитиме до партії Регіонів індивідуально. Новоспеченим регіоналам гарантуються такі самі права, як і в інших членів партії.
     
    Сам Євген Кушнарьов називає "Нову демократію", об'єднану з "Партією регіонів", новою опозицією, яка здатна вивести Україну з кризи. "Партію регіонів" для влиття обрали не випадково. Саме за допомогою "Регіонів" члени "Нової демократїі" можуть опинитися біля влади.

    Євгеній Кушнарьов, голова громадянського руху "Нова демократія":

    - Не може бути двох команд двох стратегій, ані нічого іншого. Інша річ, що досвід, погляди, все що ми маємо ми будемо реалізувати в межах статуту в межах засад партії регіонів.

    Схвалюють вибір генсека новодемократів не лише його однопартійці. Голова партії "Жінки України " Аліна Комарова теж хотіла б заручитися на виборах підтримкою Януковича. Проте і про свого колишнього студента Ющенка погано не говорить.

    Аліна Комарова, голова партії "Жінки України":

    - Ющенко мій любий студент, але йти треба з тим, хто виведе Україну з кризи.

    Хто наступним об'єнається із Партією регіонів, не відомо. Віктор Янукович заявляє, що обговорювати нові об'єднання він не уповноваженний. Проте, сам факт подальших об'єднань не виключає. Зазначив також, що і після своєї перемоги, у якій він впевнений, готовий співпрацювати з будь-якими партіями, які підтримують його ідеологію.

                                                                                        Тетяна Іванська, Тарас Бурмич, 5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.