• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Фракція БЮТ готує конституційне подання для зняття недоторканності з депутатів Верховної Ради
    Опубликовано: 2005-11-21 12:32:00
    «Для того, щоб зняти недоторканність з депутатів Верховної Ради, потрібно внести зміни до Конституції. Саме тому фракція БЮТ готує зараз конституційне подання з цією метою», – про це сьогодні, 21 листопада, під час прес-конференції у Львові заявив народний депутат України, член політради партії «Батьківщина» Андрій Шкіль.
     
    За словами Шкіля, він одним з перших поставив свій підпис під зазначеним поданням. «Кримінальна справа щодо подій 9 березня 2001 року по моїй особі ще досі не закрита. Недавно в розмові зі мною міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зазначив, що, на його думку, в березні 2001 року учасники акції «Україна без Кучми» чинили хуліганські дії, а міліція діяла згідно зі своїми службовими обов’язками. Я з цим не погоджуюсь, але не зважаючи на вищесказане, поставив свій підпис під згаданим конституційним поданням», – заявив А.Шкіль.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.