• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олекса Гудима: На прикладі Мойсика ми бачимо, як працює потужний політичний адмінресурс
    Опубликовано: 2005-11-21 12:53:00
    «На прикладі Володимира Мойсика ми бачимо, як працює потужний політичний адмінресурс», – заявив народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима, коментуючи заяву Володимира Мопсика про те, що УНП «не має жодного шансу подолати тривідсотковий бар’єр».
     
    «По-перше, Мойсик не є членом УНП, тому що він є членом Верховного Суду України.
     
    Три місяці тому Верховна Рада обрала Онопенка і Мойсика членами Верховного Суду. Це означає, що вони не можуть бути членами жодних партій. А ми бачимо, що Онопенко говорить, що він є членом якоїсь там партії. Але це їхні проблеми як юристів. А Мойсик два роки тому сам прийшов до нашої фракції. Потім він погодився бути керівником виборчого штабу партії, яка йде на вибори в блоці національно-демократичних сил. Тобто два місяці тому, коли центральний провід УНП затверджував його керівником штабу, він знав, що очолює штаб партії, яка йде в складі блоку національно-демократичних сил. Тобто, в пана Мойсика сталися якісь внутрішні переломи. Погодившись бути керівником штабу партії, яка йде в складі блоку національно-демократичних сил, він говорить слова, які суперечать його ж власному рішенню очолити штаб», – наголосив О.Гудима.
     
    Він вважає, що на Володимира Мойсика подібний Анатолій Матвієнко.
     
    «Хіба впродовж року Анатолій Матвієнко не говорив про створення національно-демократичного блоку і про те, що він піде на вибори разом з УНП? Як тільки Матвієнко сів у крісло заступника керівника Секретаріату Президента, він допускає блокування з НСНУ. Я вважаю, ці випадки є свідченням того, що застосовується потужний політичний адмінресурс. Тому що Мойсик є членом Верховного Суду, а Матвієнко працює в Секретаріаті Президента. Їхні заяви диктуються не лише власними переконаннями, а тим, що їм рекомендують для виступів певні структури», – підкреслив О.Гудима.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.