• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Трудовики» Буковини пропонують підписати угоду про чесні вибори
    Опубликовано: 2005-11-21 15:04:00
    Чернівецька облорганізація ПП «Трудова Україна» запропонувала усім учасникам виборчого процесу на Буковині підписати угоду про чесні вибори 2006 року в Чернівецькій області. Головна мета якої виключити можливості застосування адміністративного тиску та нечесних правил гри під час передвиборчої агітації та голосування.
     
    Як повідомив член Президії політради ПП «Трудова Україна», голова обласної парторганізації трудовиків Франц Федорович, ця угода буде відкритою для підписання представниками усіх політичних сил Чернівецької області незалежно від політичних поглядів та переконань, ідеологій та кольорів партійної символіки, приналежності до провладних чи опозиційних структур.
     
    Трудовики заявляють, що не можуть дозволити собі нехтувати усталеними нормами людської моралі шляхом приниження честі і гідності представників команд-конкурентів, навіть заради досягнення тимчасових політичних дивідендів, збільшення рейтингів довіри виборця та кількості депутатських мандатів у сесійних залах рад. Вони обіцяють, що в їх діях під час виборів не буде місця нечесній грі, не буде наклепів і образ, безпідставних звинувачень і брехні. Водночас трудовики залишають за собою право чесно, відкрито і відверто висловлювати критичні зауваження на адресу тих політиків, дії яких шкодять буковинцям та громаді, запевняють, що так само готові вислухати критичні зауваження на свою адресу.
     
    Заради збереження миру і спокою у великій буковинській родині, з метою утвердження в Україні справжніх демократичних цінностей підписати угоду запропоновано усім політичним силам Буковини, які братимуть участь у виборах 2006 року та підтримують ідею підписання документу такого змісту.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.